agenda 2018-2019

Hieronder vindt  u een korte omschrijving van de eerstvolgende voorstelling:

 

Het Wachtkamerorkest

 
Het orkest

Zondag 17 maart komt Het Wachtkamerorkest een sfeervol optreden verzorgen in de eeuwenoude kerk van Wyns. De oorsprong van Het Wachtkamerorkest ligt in een jubileumconcert gegeven ter ere van het 35-jarig bestaan van het Frysk Jeugd Orkest in februari 2012. Er wordt gerepeteerd in de wachtkamer van Psychologenpraktijk Eewal te Leeuwarden, wat de naam "Wachtkamerorkest" verklaart.

Samenstelling

Het Wachtkamer Orkest bestaat uit 18 enthousiaste amateurmusici op viool, altviool, cello en contrabas, onder leiding van dirigent Dirkjan Horringa. Hij studeerde koor- en orkest≠directie bij Reinier Wakelkamp en David Porcelijn aan het Utrechts Conservatorium. Daarnaast studeerde hij muziekweten≠schap aan de Rijksuniversiteit Utrecht.

 wachtkamerorkest

Repertoire
 
Op het repertoire staan diverse klassieke werken, zoals het vioolconcert in A klein van J.S. Bach, Symphony 1 in B-flat major van W. Boyce, Arrival of the Queen of Sheba van G.F. Hšndel en het Pianoconcert no.12 in A major van W. A. Mozart. Maar ook werken van Sibelius, Grieg, DvořŠk, en Vivaldi worden gespeeld. U wordt van harte uitgenodigd dit concert mee te beleven.

Meer info vind u op www.wachtkamerorkest.nl.

Datum en plaats:   Zondag 17 maart in de Vituskerk te Wyns
Aanvang:              15:00 uur, de deur van de kerk is vanaf 14:30 open
Toegang:              € 10,00


 
Dit is de eerstvolgende voorstelling. Overige voorstellingen in dit seizoen worden hier t.z.t. gepubliceerd

      naar boven